IMG_3704

Rólam

Gyerekkorom óta szerves részét képezi az életemnek a sport és az egészséges életmód.  Többféle sportágat kipróbáltam, de végül a kajakozás mellett tettem le a végső voksomat, 9 évig versenyszerűen űztem a sportágat, majd végül a fittségi sportolás irányába vezetett az utam. A mérnök-gazdász diploma megszerzését követően jött az érzés, hogy valami még hiányzik az életemből. Ez nem volt más mint hogy preventív szemléletű edzésmódszerekkel tudjak segíteni az embereknek a céljaik elérésében legyen szó alakformálásról, fogyásról, derékfájdalmak megelőzéséről és megszüntetéséről vagy szimplán megtalálni az utat az egészséges életvitelhez.

Ahhoz hogy minél többet tudjak átadni a vendégeimnek, Neked, és naprakész tudással tudjak szolgálni és támogatni Téged az edzéseken, kulcsfontosságúnak tartom a folyamatos tanulást és a szakmai továbbképzéseken való részvételt.

Boldoggá tesz, ha segíthetek az embereknek a fejlődésben, gerincbántalmaik/derékpanaszaik enyhítésébe/megszüntetésébe illetve egészségük megőrzésében.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok a tréningjeimen, akinek szükség van egy újfajta mozgásforma megismerésére, vagy aki szeretne hatékonyan fejlődni.

MIBEN LEHETEK A SEGÍTSÉGEDRE

Erőnlét fejlesztés, tónusosabb izomzat

Testtartás javítás

Stresszes nap utáni feltöltődés fizikálisan és mentálisan

Derék-, háti- és nyaki fájdalmak kezelése

Útmutatás és támogatás az életmódváltásban

Zsírégetés, alakformálás

Biztos alap bármilyen sport űzéséhez illetve a sérülések elkerüléséhez

Már az első alkalom után tapasztalható a fejlődés

jelentkezés

Tréningre jelentkezéskor kérlek tüntesd fel az edzés nevét és a dátumot, hogy melyik nap.